Christopher Lee

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Christopher Lee.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Christopher Lee, 0 åbne breve

Christopher Lee film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Christopher Lee

Bøger, videoer og andre produkter Christopher Lee,
eBay

Om Christopher Lee
Christopher LeeChristopher Lee, født Christopher Frank Carandini Lee den 27. maj 1922 i London, er en britisk skuespiller med en lang teater- og filmkarriere bag sig. Christopher Lee blev uddannet på de engelske skoler Eton og Wellington College, hvorefter han blev soldat, først som frivillig på finsk side i Vinterkrigen mod Sovjetunionen, siden i det britiske luftvåben under 2. verdenskrig. Efter krigen påbegyndte han sin skuespillerkarriere. Hans filmdebut var i Corridor of Mirrors fra 1948, og siden spillede han mange gyser- og skurkeroller, blandt andet flere film som Dracula og en enkelt som Frankensteins monster (ofte for selskabet Hammer Films, og ofte over for Peter Cushing). Han er også kendt for sin skurkerolle i James Bond-filmen Manden med den gyldne pistol, og han har spillet Sherlock Holmes i flere film. Da mange af hans roller gennem tiden har ligget inden for de fantastiske genrer, er det ikke tilfældigt, at han på sine gamle dage har medvirket i blandt andre Ringenes Herre-filmene og de sidste to Star Wars-film. Sammenlagt har Christopher Lee spillet med i flere end 220 film og tv-produktioner og er blandt sin generations mest produktive filmskuespillere. Christopher Lee har en dyb, myndig stemme og elsker at synge opera. Hans sangstemme kan bl.a. høres i kultfilmen The Wicker Man (1973). Han taler et hav af sprog, men hans eneste danske film er tegnefilmen Valhalla (1986), hvor han i den tyske version lægger stemme til Thor og Odin. Christopher Lee nedstammer fra den adelige slægt Carandini og er i familie med Ian Fleming, som skrev bøgerne om James Bond. Han har siden 1961 været gift med den danske eksmodel Birgit Krøncke og har datteren Christina Erika Lee. I 2001 udnævntes han til Commander of the Order of the British Empire af den engelske dronning.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Christopher Lee om Kiao

Berømtheder > C > Christopher Lee