James Franco

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til James Franco.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

James Franco, 0 åbne breve

James Franco film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film James Franco

Bøger, videoer og andre produkter James Franco,
eBay

Om James Franco
James FrancoJames Edward Franco (født 19. april 1978) er en amerikansk skuespiller, filminstruktør, manuskriptforfatter, filmproducer, forfatter og kunstner. Han har spillet med tv-serien Freaks and Geeks og har medvirket i adskillige ungdomsfilm. Han har vundet en Golden Globe for at spille titelrollen i tv-filmen James Dean, men er nok blevet kendt blandt publikum for hans rolle som Harry Osborn i Spider-Man-filmene. I 2006 medvirkede Franco i tre Hollywood film, Tristan & Isolde, Annapolis og Flyboys. I 2010 blev James nomineret til endnu en Golden Globe for sin præstation i filmen 127 Hours, hvor han spiller Aron Ralston. Filmen er baseret på den sande historie om Ralston, da han tilbage i 2003 var ude for en ulykke i Utah og sad fastklemt i en canyon i seks dage, inden han tog drastiskie midler i brug for at overleve.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► James Franco om Kiao

Berømtheder > J > James Franco