Darren Aronofsky

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Darren Aronofsky.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven, vil blive slettet.

Darren Aronofsky, 0 åbne breve

Darren Aronofsky film med Biograf.Kiao Direktør i følgende film: Manuskriptforfatter i følgende film: Cinema Hele ark film Darren Aronofsky

Bøger, videoer og andre produkter Darren Aronofsky,
eBay

Om Darren Aronofsky
Darren AronofskyDarren Aronofsky (født 12. februar 1969) er en amerikansk filminstruktør. Darren Aronofsky blev født i New York og efter gymnasiet kom han på universitetet Harvard for at studere film. Allerede under hans tid på universitetet vandt han flere priser for sine film. Der skulle dog gå seks år fra han blev færdig med skolen til hans første spillefilm π udkom. π blev lavet for et næsten ikke eksisterende budget (ifølge IMDb var budgettet på $60.000), men det lykkedes den alligevel at indspille $3.221.152 i USA. Til den næste film, Requiem for a Dream, fik han flere penge at arbejde med. Filmen var dog ikke noget kæmpe hit i biograferne, men er siden gået hen og blevet noget af en kultfilm. Filmen gav også en af dens hovedrolleindehavere, Ellen Burstyn, en Oscarnominering for bedste skuespillerinde.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Darren Aronofsky om Kiao

Berømtheder > D > Darren Aronofsky