James Marsters

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til James Marsters.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven, vil blive slettet.

James Marsters, 0 åbne breve

James Marsters film med Biograf.Kiao Cinema Hele ark film James Marsters

Bøger, videoer og andre produkter James Marsters,
eBay

Om James Marsters
James MarstersJames Wesley Marsters (født den 20. august 1962 i Greenville, i Californien) er en amerikansk skuespiller og musiker. Han er bedst kendt for sin rolle som den britiske platinblonde vampyr Spike i Buffy - Vampyrernes Skræk i sæson 2-7 samt spinoffserien Angel i sæson 5. Disse to serier udgjorde hans gennembrud til den almene befolkning. Han har også medvirket i tv-serierne Andromeda og Smallville. Han var tidligere vokalist i bandet Ghost of the Robot, der udgav albummet Mad Brilliant, kort tid efter besluttede de at opløse bandet. James har dog fortsat sin karriere inden for musikens verden og udgav i 2005 sit første solo-album: Civilized Man. Marsters vil også portrættere dæmonen Lord "Piccolo" i den kommende live-action filmudgave af den populære Dragon Ball manga og anime, instrueret af James Wong og produceret af Stephen Chow, der beregnes til at have verdenspreimiere den 8. april i 2009.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► James Marsters om Kiao

Berømtheder > J > James Marsters