Sam Worthington

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Sam Worthington.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Sam Worthington, 0 åbne breve

Sam Worthington film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Sam Worthington

Bøger, videoer og andre produkter Sam Worthington,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Sam Worthington
Sam WorthingtonSamuel "Sam" Worthington (født 2. august 1976) er en prisvindende australsk skuespiller. Han er mest kendt for rollen som Marcus Wright i filmen Terminator Salvation og for rollen som Jake Sully i Avatar (film), begge fra 2009. Worthington blev født i Godalming, Surrey, England. Han voksede op i Rockingham, Western Australia hvor han efter skolen blev optaget på John Curtin College of the Arts i Fremantle, og studerede skuespil på National Institute of Dramatic Art i Sydney. Worthington's internationale filmkarriere begyndte med en serie af små roller i Hollywoodproduktioner som Hart's War (2002) og The Great Raid (2005), der blev filmet i Australien. Han var en af de adskillige skuespillere der var under overvejelse til at overtage rollen som James Bond efter Pierce Brosnan i filmen Casino Royale. Instruktøren Martin Campbell fastlog at det kun var Worthington og Henry Cavill, der var under seriøs overvejelse sammen med den tilslutvindende Daniel Craig. Han slog for alvor igennem i filmen Terminator Salvation fra 2009, hvor han spillede Marcus Wright.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Sam Worthington om Kiao

Berømtheder > S > Sam Worthington