Mike Tyson

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Mike Tyson.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Mike Tyson, 0 åbne breve

Mike Tyson film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Mike Tyson

Bøger, videoer og andre produkter Mike Tyson,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Mike Tyson
Mike TysonMichael Gerard Tyson (født den 30. juni, 1966, New York City, USA) er tidligere verdensmester i sværvægts boksning. Da Tyson befandt sig på toppen af sin karriere, blev han af mange anset for at være en af sin tids bedste boksere. Han kombinerede enorm slagkraft med en hurtighed i slagkombinationerne på en måde, som var ukendt i sværvægtsboksning. Derved kompenserede han rigeligt for sin beskedne højde (180 cm) og korte rækkevidde. Han vandt langt de fleste af sine sejre på knock out, heraf 24 allerede i 1. omgang. Modstanderne forlod ofte ringen med en brækket næse, eller blødende fra dybe flænger i ansigtet. I sin "guldalder" i den sidste halvdel af 1980'erne vandt han over alle udfordrerne, og var en af den tids mest frygtede bokser. I 1986 blev Tyson den hidtil yngste verdensmester i sværvægtsboksning, med en knock out sejr over WBC-mesteren Trevor Berbick i anden omgang. Han vandt mesterskabet i alle tre bokseforbund (WBC, WBA, IBF), efter endnu to titelkampe, mod James Smith og Tony Tucker. Mange regner hans sejr over Michael Spinks i 1988 som karrierens største. Spinks blev talt ud efter 91 sekunders boksning. Tysons karriere stoppede, da hans personlige problemer samt problematiske adfærd i og uden for ringen tog overhånd. Han mistede således titlen til den ret ordinære bokser James Buster Douglas i 1990. Tilbragte 3 år i fængsel (1992-95) grundet en voldtægtsdom. Han gjorde dog comeback i december 1995. Tyson blev atter verdensmester i en kort periode i 1996. Efter flere forsøg på at generobre titlen som verdens bedste sværvægtsbokser opgav han til sidst efter nederlaget til den middelmådige bokser Kevin McBride, den 11. juni 2005.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Mike Tyson om Kiao

Berømtheder > M > Mike Tyson