José Saramago

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til José Saramago.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

José Saramago, 0 åbne breve

José Saramago film med Biograf.Kiao Cinema Hele ark film José Saramago

Bøger, videoer og andre produkter José Saramago,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om José Saramago
José SaramagoJosé Saramago (16. november 1922 - 18. juni 2010) var en portugisisk forfatter. Han regnedes af mange for en af Portugals største forfattere. Han fik i 1998 Nobelprisen i litteratur. Saramago skrev levende og fabulerende, og var ikke bange for at lege med sætningsstrukturer, handlingsforløb og fortællerperspektiv. Saramago var i vid udstrækning autodidakt, og var kendt for sin ateisme. Blandt hans værker oversat til dansk er følgende: Døden udebliver indimellem En beretning om klarsyn Den duplikerede mand Hulen Alle navnene En fortælling om blindhed Jesusevangeliet Historien om Lissabons belejring Det år Ricardo Reis døde (1993) Historien om Baltasar og Blimunda og den forunderlige Passarola Stenflåden (1986)
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► José Saramago om Kiao

Berømtheder > J > José Saramago