Eric Clapton

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Eric Clapton.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Eric Clapton, 0 åbne breve

Eric Clapton film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Eric Clapton

Bøger, videoer og andre produkter Eric Clapton,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Eric Clapton
Eric ClaptonEric "Slowhand" Clapton (født Eric Patrick Clapton den 30. marts 1945) er en britisk guitarist. Ifølge bladet Rolling Stone er B. B. King den eneste anden nulevende guitarist på Claptons niveau. Clapton har tydelige rødder i bluesmusikken. Sammen med bl.a. B.B. King er han nok en af de personer, der har betydet mest for udbredelsen af blues verden over. Han udtalte engang, at hans opvækst som faderløs nok har disponeret ham til at tage blues-genren op i første omgang; "man skal have oplevet en form for emotionelt traume for at spille blues" skal han på et tidspunkt have sagt. Clapton har i et interview indrømmet at han nok ikke spiller så godt i dag som han gjorde i sin ungdom. Han udtaler i omtalte interview; "jeg så en gammel video med mig selv på Youtube, mange af de ting jeg gjorde dengang kan jeg ikke længere eller forsøger ikke på at gøre". Clapton opnåede i slutningen af 1960'erne berømmelse som medlem af The Yardbirds, John Mayall & the Bluesbreakers, Cream, Blind Faith, Delaney & Bonnie & Friends og Derek and the Dominoes. Han har siden 1974 udelukkende optrådt som solist. Eric Clapton har lavet sin egen musik. Bl.a. er superhittene "Layla" og "Sunshine of Your Love" (sammen med Cream) fra hans hånd, men han har også lavet kopiversioner af andre populære numre som fx Bob Marleys "I Shot the Sheriff" og J. J. Cales "After Midnight" og "Cocaine". Han har endvidere spillet en lang række blues standards.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Eric Clapton om Kiao

Berømtheder > E > Eric Clapton