Kate Winslet

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Kate Winslet.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Kate Winslet, 0 åbne breve

Kate Winslet film med Biograf.Kiao Skuespillerinde i følgende film: Cinema Hele ark film Kate Winslet

Bøger, videoer og andre produkter Kate Winslet,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Kate Winslet
Kate WinsletKate Winslet (født 5. oktober 1975) er en engelsk skuespillerinde som nok er mest kendt for sin rolle som Rose DeWitt Bukater i filmen Titanic. Født ind i en familie af skuespillere var sandsynligheden for at Kate skulle blive skuespiller nok forholdsvis stor. Hun fik da også sin første rolle som som 15-årig i en serie på BBC. Hendes filmdebut kom dog først i 1994 i Peter Jacksons Heavenly Creatures. Hendes gennembrud kom året efter med filmen Fornuft og følelse, hvor hun spille rollen som den unge Marianne Dashwood. En rolle, som hun havde kæmpet om med flere hundrede andre, der havde været til åben casting. Det viste sig da også, at være den rette man havde fundet til rollen, da Kate, selvom hun var ret ukendt, blev nomineret til en Oscar. Efter det var Kate Winslet blevet forholdsvist kendt, men med rollen som Rose i James Camerons kæmpehit Titanic, blev hun lige pludseligt en kæmpe stjerne. Rollen gav hende også hendes anden Oscarnominering. De næste år spillede hun med i film som Quills og Enigma, men ingen af dem blev et hit, der bare tilnærmelsesvis kunne måle sig med Titanic. Hendes tredje Oscarnominering kom for hendes rolle i filmen Iris, og faktisk blev hun den første skuepillerinde, der er blevet nomineret til fire Oscars inden hun blev 30 år. Den fjerde kom nemlig med Evigt solskin i et pletfrit sind. Med sin hovedrolle i The Reader fik hun sin første Oscar.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Kate Winslet om Kiao

Berømtheder > K > Kate Winslet