Nestor Carbonell

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Nestor Carbonell.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Nestor Carbonell, 0 åbne breve

Nestor Carbonell film med Biograf.Kiao Cinema Hele ark film Nestor Carbonell

Bøger, videoer og andre produkter Nestor Carbonell,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Nestor Carbonell
Nestor Carbonell (født 1. december 1967) er en cuba-amerikansk skuespiller bedst kende for sin rolle som Rivera i sitcommen Suddenly Susan, Richard Alpert i Lost, Frank Duque i Cane og Batmanuel i The Trick. Carbonell har per fjerde sæson, medvirket i over 10 afsnit af Lost. Han var i første omgang ikke ledig til arbejdet på fjerde sæson, på grund af sin deltagelse i Cane, men Writers Guild of America-strejken i 2007 og 2008 forårsagede Canes aflysning. Carlton Cuse, der er show runner på Lost, omtalte resultatet som en udforudset fordel ved strejken, og Carbonell returnerede i rollen som Richard i det John Locke-centriske afsnit "Cabin Fever." Nestor har været gift med Shannon Kenny siden 3. januar 2001, og parret mødtes i 2000 under arbejdet på Attention Shoppers.
Fodnotefejl: <ref>-tags findes, men ingen <references/>-tag blev fundet
Ifølge Wikipedia. ► Nestor Carbonell om Kiao

Berømtheder > N > Nestor Carbonell