Dan Brown

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Dan Brown.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Dan Brown, 0 åbne breve

Om Dan Brown
Dan BrownDan Brown (født 22. juni 1964 i New Hampshire, USA) er en amerikansk forfatter af detektiv-thrillere. Hans bog Da Vinci Mysteriet fra 2003 er blevet en af de seneste års bedst sælgende bøger både i Danmark og på verdensplan, hvor den indtil videre har solgt over 80 mio. eksemplarer. Han dimitterede fra Phillips Exeter Academy, hvor hans far var matematiklærer, herefter indskrev han sig på Amherst College, hvor han var medlem af Psi Upsilon Fraternity, han dimitterede i 1986. Før han blev fuldtids forfatter, underviste han i Engelsk på Phillips Exeter og på Lincoln Akerman School i Hampton Falls. Han bor for tiden i Rye, New Hampshire. Blythe, hans kone, er kunsthistoriker og maler, og hendes indflydelse er tydelig i både hans best-seller roman, Da Vinci Mysteriet samt dennes forgænger "Engle og Dæmoner". Brown interesserer sig for kryptografi, nøgler og koder, som er tilbagevendende temaer i hans værker. Hans seneste bog, Det Forsvundne Tegn, blev udgivet på dansk den 16. november 2009.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Dan Brown om Kiao

Dan Brown film med Biograf.Kiao Manuskriptforfatter i følgende film: Cinema Hele ark film Dan Brown

Bøger, videoer og andre produkter Dan Brown,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Berømtheder > D > Dan Brown