Angelina Jolie

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Angelina Jolie.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Angelina Jolie, 0 åbne breve

Om Angelina Jolie
Angelina JolieAngelina Jolie Voight (født 4. juni 1975) er en amerikansk filmskuespiller og Goodwill Ambassador for FN's Flygtningehøjkommissariat. Hun er blevet udnævnt til en af verdens smukkeste kvinder og hendes privatliv er meget omtalt i medierne. Hun har modtaget 3 Golden Globes, to Screen Actors Guild Awards og en Oscar. Hendes far er skuespilleren Jon Voight, som hun i en årerække ikke havde et specielt godt forhold til, men da Angelina fik hovedrollen i Tomb Raider manglede de en til at spille Lara Crofts far også kontaktede Angelina Jon Voight og han fik da hovedrollen og deres kontakt blev genoprettet.
Jolie er en af Hollywoods bedst betalte kvindelige skuespillere. Efter Cameron Diaz og Julia Roberts er hun den tredje skuespillerinde, der har krævet et honorar på $20 millioner pr. film, som hun fik for at indspille filmen Mr. & Mrs. Smith.
I august 2005 fik hun cambodiansk statsborgerskab på påbud af landets konge Norodom Sihamoni. Statsborgerskabet blev givet som en påskønnelse af hendes miljøarbejde i landet, men har ingen effekt på hendes statsborgerskab i USA.
Angelina Jolie har seks børn, hvoraf de tre er adopterede:

Maddox Chivan Thorntin - adopteret fra Cambodia den 10. marts 2002.
Zahara Marley - adopteret fra Ethiopien den 6. juli 2005.
Shiloh Nouvel - eget barn med Brad Pitt, født 27. maj 2006.
Pax Thien Jolie-Pitt - adopteret fra Vietnam 15. marts 2007.
Knox Léon og Vivienne Marcheline, født den 12. juli 2008.


Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Angelina Jolie om Kiao

Angelina Jolie film med Biograf.Kiao Skuespillerinde i følgende film: Direktør i følgende film: Manuskriptforfatter i følgende film: Cinema Hele ark film Angelina Jolie

Berømtheder > A > Angelina Jolie