Richard Harris

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Richard Harris.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Richard Harris, 0 åbne breve

Om Richard Harris
Richard St John Harris (1. oktober 1930 – 25. oktober 2002) var en irsk skuespiller, sanger, instruktør og forfatter. Han medvirkede i en lang række film fra slutningen af 1950'erne og frem til sin død i 2002. Blandt hans mere kendte roller er rollen som Kong Arthur i filmen Camelot fra 1967 og som professor Albus Dumbledore i Harry Potter og hemmelighedernes kammer og Harry Potter og de vises sten. Han har endvidere spillet hovedrollen som John Morgan i Manden de kaldte Hest og de senere film i denne serie og som English Bob i De nådesløse. Han blev castet til vidt forskellige roller, for eksempel Sulla i Julius Cæsar, Dr. Andreas Tork i Frøken Smillas fornemmelse for sne og ikke mindst Marcus Aurelius i storfilmen Gladiator. I 1970'erne havde han helterollen i thrillerne "Møde i rum Sø" (originaltitel "Golden Rendevous") og "Cassandra-broen" (originaltitel "The Cassandra Crossing") samt en af de større roller i de vilde gæs. Han havde i 1961 en mindre rolle i Navarones Kanoner, der, ligesom førnævnte "Møde i rum sø", var baseret på en roman af Alistair MacLean. I 1968 havde han et hit med melodien "MacArthur Park". Han opnåede at blive nomineret til to Oscars for bedste mandlige hovedrolle for sine roller i This Sporting Life (1963) og Manden fra Amerika (1990).
Ifølge Wikipedia. ► Richard Harris om Kiao

Richard Harris film med Biograf.Kiao Cinema Hele ark film Richard Harris

Bøger, videoer og andre produkter Richard Harris,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Berømtheder > R > Richard Harris