Tom Felton

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Tom Felton.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Tom Felton, 0 åbne breve

Om Tom Felton
Thomas Andrew Felton (født 22. september 1987) er en engelsk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Draco Malfoy i de seks film baseret på best-seller bogserien Harry Potter. Felton blev født i Kensington i London, og fik først rigtig opmærksomhed i Storbritannien i 1995 da han var med i et større antal Tv reklamer. Han blev internasionalt kendt i 1996 da han spillede rollen som «Peagreen Clock» i Peter Hewitts Lånerne, og senere som «Louis» i filmen Anna and the King, som også havde Jodie Foster på rollelisten. Da han fik rollen som «Draco Malfoy» i Harry Potter-filmene, blev han kendt verden over. Felton er også en talentfuld sanger og var medlem af hele fire forskellige kor i løbet af barndommen. Han blev også tilbudt en plads i Guilford Cathedral Choir. Han har overraskende nok aldrig læst nogen af Harry Potter-bøgerne.[Kilde mangler]
Ifølge Wikipedia. ► Tom Felton om Kiao

Tom Felton film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Tom Felton

Berømtheder > T > Tom Felton