Tom Felton

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Tom Felton.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Tom Felton, 0 åbne breve

Tom Felton film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Tom Felton

Bøger, videoer og andre produkter Tom Felton,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Tom Felton
Thomas Andrew Felton (født 22. september 1987) er en engelsk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Draco Malfoy i de seks film baseret på best-seller bogserien Harry Potter. Felton blev født i Kensington i London, og fik først rigtig opmærksomhed i Storbritannien i 1995 da han var med i et større antal Tv reklamer. Han blev internasionalt kendt i 1996 da han spillede rollen som «Peagreen Clock» i Peter Hewitts Lånerne, og senere som «Louis» i filmen Anna and the King, som også havde Jodie Foster på rollelisten. Da han fik rollen som «Draco Malfoy» i Harry Potter-filmene, blev han kendt verden over. Felton er også en talentfuld sanger og var medlem af hele fire forskellige kor i løbet af barndommen. Han blev også tilbudt en plads i Guilford Cathedral Choir. Han har overraskende nok aldrig læst nogen af Harry Potter-bøgerne.[Kilde mangler]
Ifølge Wikipedia. ► Tom Felton om Kiao

Berømtheder > T > Tom Felton