50 Cent

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til 50 Cent.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

50 Cent, 0 åbne breve

Om 50 Cent
50 CentCurtis James Jackson III bedre kendt som 50 Cent (født 6. juli i 1975) er en amerikansk rapper. Han er født og opvokset i Queens, New York, hvor han var pusher, indtil han mødte den kendte rap/hiphop-producer Dr. Dre, der satte gang i hans karriere som rapper med albummet Get Rich or Die Tryin. Albummet har solgt 7,4 mio. eksemplarer i USA og 13 i alt på verdenplan, mens efterfølgeren The Massacre har solgt omkring 10 millioner album på verdensplan. 50 Cent mistede sin mor da han var 8 år. 50 Cent har også sin egen film Get Rich or Die Tryin' med sig selv i hovedrollen og han udgav naturligvis også et soundtrack til filmen Get Rich or Die Tryin' Soundtrack. Han har også sit eget spil Bulletproof, som er udgivet til både Gamecube, Xbox, PSP og Playstation 2 og Playstation 3. Han udgav i slutningen af 2008 sit nye spil: Blood on the sand som kan fås til Playstation 3 50 cents næste album, Before I Self Destruct, bliver udgivet i foråret 2009. Han har allerede udgivet 2 singler fra det kommende album. Det ene er Get Up, mens den anden single er Get it in, som i øvrigt er produceret af selveste Dr. Dre. 50 cent har sideløbende lavet en film med samme titel "Before I Self Destruct", som han selv har skrevet,instrueret og spillet hovedrolle i.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► 50 Cent om Kiao

50 Cent film med Biograf.Kiao Cinema Hele ark film 50 Cent

Bøger, videoer og andre produkter 50 Cent,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Berømtheder > # > 50 Cent