Roland Møller

Åbent brev til Kasper for Roland Møller
“...........”

lørdag 10 november 2012,

Hej Roland Møller. Har ik selv siddet inde og på den baggrund kan jeg selvfølgelig IKKE udtale mig om det....... MEN-MEN-MEN
Man har osse et personligt ansvar selv!!!!!!!!!!! - Der ingen der har tvunget der til at begå 10 voldsdomme, (Deri det personlige ansvar) Hvor meget tænker du egentlig over de 10 mennseker hvis liv du har ødelagt???? Jeg gætter på ALDRIG.
Det du simpelthen for ISKOLD til....... - Det faktisk sjovt at se når en VOLDSSPYKOPAT begynder at gå til MMA ,hvordan han rimelig hurtig stopper fordi han lige pludselig SELV for nogen på ørene af en der ik er bange og som også slår igen.

Det er sku så let at slå en person der i forvejen er ved at ryste af skræk.......VOLDSMÆND ER KUJONER, længere er den ik!!!!!!!1Forfatter: Kasper

Brev til Roland Møller. Brev 2.

Tilføj kommentar på dette brev til Roland Møller
  1. HVA FANDEN ER MENNINGEN!!!!!!!!!!! ROLAND har afstået sin straf og fortyder helt sikkert,... og at han er blevet filmstjerne er da bare sejt:-) synes sku ik du ka tillade dig at kritisere ham, du kender ham jo ikke engang,,,,, FJOLS.... - vil bare sige til sidst : keep up the good work ROLAND, du for sej,.. Kærlig hilsen Pia.

    PS. som i nok kan læse så tænder jeg på farlige mænd. Jo flere uskyldige der er blevet trampet i hovedet jo mere våd bliver jeg i trussen..

    Der var 7 år, af pia østergaard


HTML tilladt: <b> <i> <a> :-) ;-) :-( :-| :-o :-S 8-) :-x :-/ :-p XD :DVilkår, der har afsluttet dette åbne brev
roland møller voldsmand ~ Roland Møller ~ roland møller ~ roland møller

Berømtheder > R > Roland Møller > Lettre 2 > skrive