Brev til Carla Mickelborg

Åbent brev til Brian Lousdal Nielsen for Carla Mickelborg
“Hvor har du været hele mit liv smukke ven.? ”

fredag 18 marts 2022,

Hej Carla Mickelborg,
Hvor har du været hele mit liv smukke ven.?
Er du forresten single.?
Ja først og fremmest har du været ud og lære en masse ting praktiske såvel som teoretiske og ting om dig selv, ude at blive voksen og ude at filme. Så langt er jeg med.!

Men nu er du voksen, er du også single?, for så er det nu du skal møde mig. Jeg er helt forgabt i dig. Du må endelig ikke tage dette brev ilde op, jeg mener det kun godt, jeg er ikke hverken nogen gammel gris eller pædofil på nogen måder, men du smelter mig fuldstændig med dit blik og dit smil gør mig blød helt ind i maven. Og jeg kender andre eksempler på par med den aldersforskel. Det er jo ikke alderen det kommer an på vel, det er hjertets vilje.

Du er vildt smuk, charmerende og forførende. Jeg tror faktisk også at jeg ville være en af dem som overscorer med dig, men jeg er det værd. Når du først kender indholdet er du enig med mig i at jeg fortjener det bedste og at blive lykkelig sammen med hende jeg falder for og det er altså dig jeg kunne tænke mig at det skulle være.
Dog er jeg nødt til at fortælle dig jeg er noget ældre end du er, faktisk er der lige 20 år imellem os, og ja jeg har voksne børn og kan ikke få flere, så hvis det er en drøm for dig kan jeg godt se jeg ikke matcher dit behov. Jeg håber dog bare at du har valgt ikke at skal have børn.

Du vil få en super god sød og rar mand i mig, Hjælpsom ærlig og kærlig, meget arbejdsom, meget fleksibel og kan snakke om alt, kan ikke blive rigtig gal.
Selvfølgelig er der ting jeg ikke vil finde mig i, og ikke acceptere, men jeg kan godt nøjes med at sige det på en ordentlig måde.

Jeg er lige nu i gang med rygstop, jeg drikker næsten aldrig alkohol, jeg har kørekort til det hele stort set, bortset fra Taxa og kran.
Men dvs. jeg kan og må køre Bus, lastbil med anhænger eller sættevogn, jeg må køre bil, og motorcykel og har gjort det hele.
Jeg har 3 uddannelser, + en på diplom, jeg har arbejdet med dem alle. Jeg har boet alene i 10 år nu, jeg savner virkelig en sød og stabil kæreste som jeg kan regne med.

Jeg har ligesom du været med på film, jeg er amatørskuespiller og statist i rigtig mange ting og kan godt lide det. Jeg er førtidspensionist og så skal tiden jo gå med noget ud over min have, og at jeg fisker ved havne og moler, jeg bager boller, franskbrød og kringler, jeg er god til at lave mad, jeg er i øvrigt også morfar.
Derud over spiller jeg trommer, hjemme og på CSV hvor jeg er 2 dage i ugen man-ons. fra 9 -11.30. Jeg synger også en del, jeg har lavet 2 amatørcd´er. Jeg har været sanger i en 5 mandsgruppe, jeg har været i X-Factor.

Nu ved du en masse om mig, og jeg vil rigtig gerne møde dig, og lære dig at kende, kunne du tænke dig det samme, så skriv til mig.

Forfatter: Brian Lousdal Nielsen

Brev til Carla Mickelborg. Brev 1.

Ingen kommentarer på dette brev til Carla Mickelborg


HTML tilladt: <b> <i> <a> :-) ;-) :-( :-| :-o :-S 8-) :-x :-/ :-p XD :DBerømtheder > C > Carla Mickelborg > Brev 1 > skrive