Brev til Rebecca Ferguson

Åbent brev til Brian Lousdal Nielsen for Rebecca Ferguson
“Hvor har du været hele mit liv.?”

mandag 29 november 2021,

Hej Rebecca Ferguson,

Først vil jeg gerne udtrykke min dybeste respekt og beundring for dig. Du er simpelthen gudesmuk.!
Jeg har googlet mig frem til at du så vidt vides er single og alenemor til 2 børn.
Og mon du så ikke ligesom mig gerne vil finde den eneste ene for resten af livet, hvad nu hvis det kunne godt være mig, du er halvt Svensk og halvt Engelsk men opvokset i Sverige og måske nu bosat i USA eller hvad,? kunne du tænke dig at besøge mig i Danmark så vi kunne mødes og mærke om kemien og gnisten er der.?

Jeg leder efter en at dele livet med forhåbentlig den sidste kærlighed i livet.
Dig gad jeg nok godt at .....

Du ser altså hamrende godt ud men også vildt sød og dejlig ud.

Jeg vil rigtig gerne i kontakt med dig så kan vi lære hinanden stille og roligt at kende, eventuelt ved at skrive personligt sammen til en start, jeg er helt seriøs, men du husker på at skindet kan bedrage, jeg er kun 53. Jeg er måske slet ikke som du tror.! Faktisk er jeg en ganske ualmindelig mand med en god lun humor, Seriøst jeg kan ikke blive sur og gal, og så husker jeg bare ikke så godt.

Jeg er aktiv i min fritid som jeg har masser af som førtidspensionist, jeg er formand i vores billardklub, jeg passer have og hække, jeg er god til at holde orden, jeg er god i køkkenet altså til at lave mad og bage.! Jeg har også kørt mc i mange år, og kan og må stadig hvis jeg havde en at køre på.. Jeg bager både boller, Franskbrød og kringler. Jeg har 3 voksne døtre og 3 børnebørn. Pigerne er 23,28,32 og børnebørnene er 7,10, og 3 i februar. dem på 10 og 3 er piger. Jeg fisker, jeg maler, jeg synger og lærer at spille trommer. Jeg er meget glad for at bowle, musik, at danse, men også at medvirke i film og serier som statist og baggrundsskuespiller, samt reklamer på tv og internettet. Jeg er også til tv-hygge i sofaen men helst når vi er to om det.

Jeg ser kun mine børn osv. for hver 3. - 4 mdr. og det samme med mine forældre, mine søstre en gang om året med lidt held. Så der er masser af tid for os to alene. De bor alle sammen næsten 200 km. væk fra mig.
Jeg kan ikke lave og skal dog ikke have flere børn, 5 med dine 2 er vel også nok.? alderen er kun et tal, for i sind er jeg ikke en dag ældre end dig, men nu har jeg bare brug for en som dig der vil nyde tosomheden, en masse intimitet og lange gode dybe snakke. Det er jeg også god til.!

Jeg har 3 uddannelser og arbejdet med dem alle.

Hvad tænker du nu, kan vi skrive sammen og komme videre tror du.? Kan du evt. her igennem få min private email adresse oplyst så du kan svare mig hvad jeg altså håber du vil gøre, nu jeg har gjort en kæmpe indsats med det brev kortest og så mest præcis som muligt, for at komme i kontakt med dig meget åbent og ærligt og meget privat. så kan du på den emailadresse som du bruger få svar igen fra mig, med et par fotos af mig.

Eller skal afstanden, noget eller nogen ødelægge det for os at finde ud af om vi er de rigtige for hinanden. Jeg er vildt betaget af dig.!
Mange kærlige hilsner
Brian

Forfatter: Brian Lousdal Nielsen

Brev til Rebecca Ferguson. Brev 1.

Ingen kommentarer på dette brev til Rebecca Ferguson


HTML tilladt: <b> <i> <a> :-) ;-) :-( :-| :-o :-S 8-) :-x :-/ :-p XD :DBerømtheder > R > Rebecca Ferguson > Lettre 1 > skrive