Jackie Stewart

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Jackie Stewart.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Jackie Stewart, 0 åbne breve

Jackie Stewart film med Biograf.Kiao Cinema Hele ark film Jackie Stewart

Bøger, videoer og andre produkter Jackie Stewart,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Jackie Stewart
Sir John Young "Jackie" Stewart (født 11. juni 1939) er en skotsk tidligere racerkører. Han vandt Formel 1-mesterskabet i 1969, 1971 og 1973. Jackie Stewart var sin tids store Formel 1-personlighed, igennem næsten hele sin tid i Formel 1 kørte han for den engelske tømmerhandler Ken Tyrrell – i starten dog engelske BRM – først i en fransk Matra Formel 1-racer, sidenhen i en egen konstruktion Tyrrell F1 Racing. Stewarts tid i Formel 1 er efterfølgende kendt som The Golden Years i Formel 1, idet det virkelig var med livet som indsats der blev kørt Grand Prix. Han har efterfølgende fortalt at han og konen Helen Stewart i gennemsnit gik til 4 begravelser pr. sæson i tiden 1967 til 1973. Han stoppede i det som skulle blive hans 100. Grand Prix, da teamkollegaen Francois Cevert blev dræbt under træningen til det amerikanske Grand Prix på Watkins Glen. Stub
Denne biografi om en brite er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Ifølge Wikipedia. ► Jackie Stewart om Kiao

Berømtheder > J > Jackie Stewart