Christopher Lee

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Christopher Lee.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Christopher Lee, 0 åbne breve

Christopher Lee film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Christopher Lee

Bøger, videoer og andre produkter Christopher Lee,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Christopher Lee
Christopher LeeChristopher Lee, født Christopher Frank Carandini Lee den 27. maj 1922 i London, er en britisk skuespiller med en lang teater- og filmkarriere bag sig. Christopher Lee blev uddannet på de engelske skoler Eton og Wellington College, hvorefter han blev soldat, først som frivillig på finsk side i Vinterkrigen mod Sovjetunionen, siden i det britiske luftvåben under 2. verdenskrig. Efter krigen påbegyndte han sin skuespillerkarriere. Hans filmdebut var i Corridor of Mirrors fra 1948, og siden spillede han mange gyser- og skurkeroller, blandt andet flere film som Dracula og en enkelt som Frankensteins monster (ofte for selskabet Hammer Films, og ofte over for Peter Cushing). Han er også kendt for sin skurkerolle i James Bond-filmen Manden med den gyldne pistol, og han har spillet Sherlock Holmes i flere film. Da mange af hans roller gennem tiden har ligget inden for de fantastiske genrer, er det ikke tilfældigt, at han på sine gamle dage har medvirket i blandt andre Ringenes Herre-filmene og de sidste to Star Wars-film. Sammenlagt har Christopher Lee spillet med i flere end 220 film og tv-produktioner og er blandt sin generations mest produktive filmskuespillere. Christopher Lee har en dyb, myndig stemme og elsker at synge opera. Hans sangstemme kan bl.a. høres i kultfilmen The Wicker Man (1973). Han taler et hav af sprog, men hans eneste danske film er tegnefilmen Valhalla (1986), hvor han i den tyske version lægger stemme til Thor og Odin. Christopher Lee nedstammer fra den adelige slægt Carandini og er i familie med Ian Fleming, som skrev bøgerne om James Bond. Han har siden 1961 været gift med den danske eksmodel Birgit Krøncke og har datteren Christina Erika Lee. I 2001 udnævntes han til Commander of the Order of the British Empire af den engelske dronning.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Christopher Lee om Kiao

Berømtheder > C > Christopher Lee