Gerard Piqué

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Gerard Piqué.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Gerard Piqué, 0 åbne breve

Gerard Piqué film med Biograf.Kiao Cinema Hele ark film Gerard Piqué

Bøger, videoer og andre produkter Gerard Piqué,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Gerard Piqué
† Kampe (mål).
‡ Landskampe og -mål er opdateret den 18. november 2014 Gerard Piqué i Bernabeu (født 2. februar 1987 i Barcelona, Catalonien, Spanien) er en spansk fodboldspiller, der spiller for FC Barcelona – hovedsageligt som central back. Privat danner han par med den colombianske sangerinde Shakira. Piqué spillede i sine tidlige år for FC Barcelona, men rejste som 17-årig til England, hvor han skulle spille for Manchester United. Her spillede han i en del sæsoner, men fik aldrig succes på førsteholdet. I sommeren 2008 købte Barcelona ham tilbage, for at styrke midterforsvaret. Der gik ikke længe før Piqué fik en fast plads på førsteholdet, i det centrale forsvar sammen med Carles Puyol. Han har siden 2009 spillet på det spanske landshold, og er også her fast mand sammen med Puyol. Verdensmesterskabet i 2010 blev dermed hans første deltagelse i en slutrunde med landsholdet. ↑ "FIFA World Cup South Africa 2010: List of Players" (PDF). Fédération Internationale de Football Association (FIFA). 4 June 2010. p. 29. http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/01/22/85/78/fwc_2010_squadlists.pdf. Hentet 13 September 2013.  ↑ "Gerard Piquè profile". FC Barcelona. http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/staff/players/pique. Hentet 20 August 2014. 
Ifølge Wikipedia. ► Gerard Piqué om Kiao

Berømtheder > G > Gerard Piqué