Rosario Dawson

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Rosario Dawson.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Rosario Dawson, 0 åbne breve

Om Rosario Dawson
Rosario DawsonRosario Dawson, født i 1979 i New York, er en amerikansk skuespillerinde. Hun har optrådt i film som Men in Black II, Sin City, Clerks II, Rent, Death Proof, Welcome To The Jungle, Eagle Eye, og Seven Pounds. Dawson blev født i New York City. Hendes forældre var 15 år gamle, da hun blev født. Hendes mor, Isabel, var en blikkenslager af puertoricansk og afro-cubansk afstamning, og hendes far, Greg Dawson, var en bygningsarbejder af indfødt amerikansk (Apache - Seminole) og irsk afstamning. Dawson har en yngre bror ved navn Clay (født 1983). Da Isabel var 21, brød hun ind i en forladt bygning på Lower East Side af Manhattan, hvor hun og hendes mand installerede VVS og elledninger, for at gøre bygningen til en BZ-bolig, hvor Rosario og hendes bror efterfølgende voksede op.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Rosario Dawson om Kiao

Rosario Dawson film med Biograf.Kiao Skuespillerinde i følgende film: Cinema Hele ark film Rosario Dawson

Berømtheder > R > Rosario Dawson