Mathieu Kassovitz

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Mathieu Kassovitz.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Mathieu Kassovitz, 0 åbne breve

Om Mathieu Kassovitz
Mathieu KassovitzMathieu Kassovitz (født 3. august 1967 i Paris, Frankrig) er en fransk filminstruktør og skuespiller.
Han skuespillerdebuterede som barn i 1978, og har som voksen spillet i sin far Peter Kassovitz' film Jakob the Liar (Løgneren, 1999), i biografsuccesen Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain (Den fabelagtige Amélie fra Montmartre, 2001) mod Audrey Tautou og i Steven Spielbergs München (2005). Efter debuten som spillefilminstruktør i 1993 vakte han opsigt med La Haine (Hadet, 1995), som skildrede rodløs indvandrerungdom i Paris. Les Rivières pourpres (De blodrøde floder, 2000) var en dyster og labyrintisk kriminalfortælling henlagt til et skolemiljø i den franske landsby. I Hollywood har han lavet thrilleren Gothika (2003) med Halle Berry og science fiction-filmen Babylon A.D. (2008) med Vin Diesel.

Ifølge Wikipedia.Automatisk billede.

Mathieu Kassovitz film med Biograf.Kiao Actor i følgende film:

Berømtheder > M > Mathieu Kassovitz