Ulrich Thomsen

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Ulrich Thomsen.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Ulrich Thomsen, 0 åbne breve

Ulrich Thomsen film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Ulrich Thomsen

Bøger, videoer og andre produkter Ulrich Thomsen,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om Ulrich Thomsen
Ulrich ThomsenUlrich Thomsen (født 6. december 1963 på Fyn), er en af Danmarks mest kendte skuespillere. Han fik sit gennembrud i Thomas Vinterbergs film De største helte og Festen. I James Bond filmen The world is not enough spiller Ulrich Thomsen skurken Sasha Davidov, der er russisk sikkerhedschef. Han har også medvirket i en enkelt episode af den amerikanske tv-serie Alias i 2005. Han modtog en Robert for bedste birolle i De største helte og både en Bodil og en Robert for bedste hovedrolle i Festen. Han modtog også både Bodil og Robert for sin hovedrolle i Per Flys film Arven. Han er aktuel i actionfilmen Hitman baseret på den danske spilserie. Han spiller Ruslands præsident Mikhail Belicoff.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Ulrich Thomsen om Kiao

Berømtheder > U > Ulrich Thomsen