Ulrich Thomsen

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Ulrich Thomsen.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Ulrich Thomsen, 0 åbne breve

Om Ulrich Thomsen
Ulrich ThomsenUlrich Thomsen (født 6. december 1963 på Fyn), er en af Danmarks mest kendte skuespillere. Han fik sit gennembrud i Thomas Vinterbergs film De største helte og Festen. I James Bond filmen The world is not enough spiller Ulrich Thomsen skurken Sasha Davidov, der er russisk sikkerhedschef. Han har også medvirket i en enkelt episode af den amerikanske tv-serie Alias i 2005. Han modtog en Robert for bedste birolle i De største helte og både en Bodil og en Robert for bedste hovedrolle i Festen. Han modtog også både Bodil og Robert for sin hovedrolle i Per Flys film Arven. Han er aktuel i actionfilmen Hitman baseret på den danske spilserie. Han spiller Ruslands præsident Mikhail Belicoff.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Ulrich Thomsen om Kiao

Ulrich Thomsen film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Ulrich Thomsen

Bøger, videoer og andre produkter Ulrich Thomsen,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Berømtheder > U > Ulrich Thomsen