Sean Penn

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Sean Penn.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Sean Penn, 0 åbne breve

Om Sean Penn
Sean PennSean Justin Penn (født 17. august 1960 i Santa Monica, Californien) er en amerikansk skuespiller og filminstruktør. Han er mest kendt for at spille intense, ofte humorforladte og usympatiske karakterer. Fra 1985-1989 var han gift med Madonna. I dag er han gift med skuespillerinden Robin Wright Penn som han også har to børn med, Dylan Frances (født 1991) og Hopper Jack (født 1993). Penn og Wright Penn mødte hinanden under indspillingen af filmen State of Grace i 1989 og havde i flere år et stormfuldt forhold som resulterede i et etårig brud i 1995. Penn havde i mellemtiden et kort forhold til artisten Jewel. Den 27. april 1996 blev Penn og Wright Penn gift. Sean Penn har fået flere Oscar-nomineringer for sine rolletolkninger: Dead Man Walking fra 1995, Sweet and Lowdown fra 1998 og for I Am Sam fra 2001. I 2004 lykkedes det endelig for Penn, og han vandt en Oscar for sin rolle som "Jimmy Markum" i filmen Mystic River. Den 21. september 2007, havde hans femte film som instruktør, Into the Wild premiere, og i filmen medvirkede blandt andre de danske skuespillere Thure Lindhardt og Signe Egholm Olsen, samt den amerikanske skuespiller Vince Vaughn. Penn har ofte nævnt John Cassavetes som et stort forbillede for ham som instruktør.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Sean Penn om Kiao

Sean Penn film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Sean Penn

Bøger, videoer og andre produkter Sean Penn,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Berømtheder > S > Sean Penn