John Cusack

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til John Cusack.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

John Cusack, 0 åbne breve

John Cusack film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film John Cusack

Bøger, videoer og andre produkter John Cusack,
eBayudkig efter gode tilbud på eBay!

Om John Cusack
John CusackJohn Paul Cusack (født 28. juni 1966 i Evanston, Illinois) er en amerikansk skuespiller og manuskriptforfatter. Efter et år som studerende ved New York University helligede han sig skuespillet og fik sin første hovedrolle i The Sure Thing i 1985. Det store gennembrud kom dog først med Alle elsker Lloyd fra 1989, der samtidig var Cameron Crowes debut som instruktør. Cusack var både medvirkende og manuskriptforfatter i Grosse Pointe Blank (1997) og High Fidelity (2000), hvor danske Iben Hjejle også medvirkede. Han er politisk engageret og blogger af og til på den liberale blog The Huffington Post. Han har markeret sig som indædt modstander af George W. Bushs regering og dennes beslutning om at indlede Irakkrigen.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► John Cusack om Kiao

Berømtheder > J > John Cusack