Jack Nicholson

Stadig intet bogstav for den pågældende person, kan du være den første til at skrive et åbent brev på dansk til Jack Nicholson.

Du vil blive underrettet via e-mail svar til Deres brev. Bogstaverne inkluderer en e-mail-adresse ugyldig, for mange stavefejl, bagvaskelse eller kommentarer i strid med loven vil blive slettet.

Jack Nicholson, 0 åbne breve

Om Jack Nicholson
Jack NicholsonJack Nicholson (født John Joseph Nicholson 22. april 1937 i New York, New York, USA) er en amerikansk skuespiller. Han er en af sin generations helt store stjerner og er kendt for at portrættere kyniske og neurotiske karakterer. Han har vundet adskillige priser og blandt andet været nomineret til en Oscar 12 gange og vundet de tre. Derudover har han vundet syv Golden Globes. Jack Nicholson er søn af en korpige og en showmand, men voksede op hos sin mors forældre, som han troede var hans forældre. Han fandt først ud af sammenhængen, da en journalist i 1974 lavede research på ham. Hvem hans rigtige far var, har han ikke ønsket at finde ud af. Han startede tidligt i show business som skuespiller, forfatter og producer, og han optrådte første gang på film i 1958 i filmen The Cry Baby Killer. Denne og de næste par film var lavbudgetfilm, og de gik relativt ubemærket for sig. Hans gennembrud kom i Dennis Hoppers film Easy Rider i 1969, hvor han for rollen som den fordrukne advokat George Hanson fik sin første Oscar-nominering. I de følgende år fik han flere gode roller, men det afgørende verdensomspændende gennembrud kom dog med Gøgereden. Efter denne film har Nicholson stort set kunnet vælge og vrage blandt rollerne. I privatlivet er han noget flakkende. Således er han far til fire børn med tre forskellige kvinder. Et af børnene er dansker og bor i Danmark. Han har kun været gift en gang, men er kendt i den kulørte presse for mange kvindelige bekendtskaber. Det længstvarende var med skuespilleren Anjelica Huston og holdt i sytten år.
Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. ► Jack Nicholson om Kiao

Jack Nicholson film med Biograf.Kiao Actor i følgende film: Cinema Hele ark film Jack Nicholson

Berømtheder > J > Jack Nicholson